torsdag 16 juli 2009

Vaaarmt..

Det känns som om en värmebölja har kommit in över Bulgarien nu, det är såå varmt! Och skönt! Jag njuter. Ännu mer njuter nog Linda, hon njuter nog mest av alla när solen gassar från en blå himmel varenda dag, och termometern inte sjunker under 20-strecket om nätterna. Det enda är ju att ja måste sätta igång att vattna gräsmattan snart.. annars kommer den torka sönder på nolltid, det slipper man ju när det regnar. Fast det kan ju också ha sina fördelar.. =)

Vid den här tiden nästa vecka är vi precis i början av festivalen! Första festivalkvällen är avverkad, man börjar bli varm i kläderna (som om vi inte redan är det..=) och fler och fler kommer att komma och besöka festivalen.

Har suttit på kontorsgolvet och pratat lite med Walter om grupppsykologi och kulturkrockar.. det finns så många sidor med att leva med ett annat folk, en annan kultur, ett annat tänk. Samtidigt som det kan vara svårt ibland finns det så många fördelar med det. I like it!

Ikväll ska jag till en av husförsamlingarna, vi ska mest be för festivalen en sista gång innan nästa vecka, tror inte jag ska undervisa så mycket idag. Funderar på att köpa hårfärg ikväll också.. det är ju trots allt festival!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar