torsdag 23 juli 2009

Första och andra dan!

Oj oj oj oj oj!! Vilken brakstart det blev på festivalen!! Igår var det nästan fullsatt i lokalen, lovsångarna röjde så svetten rann, dans och dramateamen gjorde allt så snyggt, starkt och predikande! Johannes predikade och 25 (!!) personer blev frälsta igår, några av dem kom tillbaka till tron och bland annat så blev en kvinna helad från diskbråck, hennes smärta försvann när några av bibelskoleeleverna bad för henne och hon kunde både böja sig framåt och lyfta tungt utan att det kändes ett dugg! Tack Jesus!

Idag fortsatte vi att ösa, vi fick hela salen att gunga och klappa i händerna, det var såå kul!! Idag predikade Michael Williams, en pastor från USA som har en församling på 6000-7000 medlemmar. Han är verkligen jättebra, och det är kul att få ha dem här. Jag har inga siffror, men hela raden framför scenen var full när de bad en frälsningsbön.

Imorgon förmiddag ska vi på outreach i Kostandovo, vi ska dra så mycket folk till festivalen! Jag längtar efter att få sjunga och dansa på dammig asfalt igen!

Nu ska jag hem och sova, ögonen går i kors, benen trötta, men glädjen i hjärtat är obeskrivlig!!


1 kommentar:

  1. Vi gläds med dig här hemma och tror på fler under och tecken dagarna som återstå.
    Guds välsignelse över hela festivalen.
    mamma

    SvaraRadera