måndag 27 juli 2009

Hela himlen ler!

Festivalen är över, fem dagars intensivt arbete, flera månaders förberedelser, timmar i bön och fastedagar har gett resultat. Kinon har varit nästintill fullsatt varje dag. Nytt för den här gången är att det har kommit in många bulgarer, både turister och velingradbor.

Festivalen är över, 124 människor har bestämt sig för att börja leva med Jesus. Många har fått sina liv förvandlade, blivit helade konkret och påtagligt. Minst 20 har redan blivit klädda med kraft från höjden och börjat prata i nya tungor.

Tack Jesus!!



Festivalen är över, det är nu allt börjar! Nu ska vi träffa alla som vill lära känna Gud mer, döpa dem i floden eller varma källorna, be med dem till andensdop, få in många på bibelskolan till hösten, lära dem att leva ett liv tillsammans med den helige Ande! Ahh, vad kul det ska bli! Det är nu allt börjar!

Det har varit en intensiv vecka, otroligt rolig och fantastiskt mirakelfylld! Nu drar jag iväg en sväng till poolen, slappar järnet, och laddar krafter för nästa veckas äventyr!

1 kommentar:

  1. ÅÅÅhhhh så roligt o höra!!!! blir glad inifrån o ut!! vilket arbete ni gjort!! så fantastisk gud är!! ha nu en underbar vecka, hoppas du får vila upp dej lite oxå :D kramar linnea

    SvaraRadera