tisdag 21 juli 2009

Imorrn smäller det!!

I en svensks ögon skulle man kunna kalla vårat hus för ett bombnedslag just nu. Jag kallar det organiserat kaos.. =) Det är svensk-bulgar-turkar (de är dem jag tillhör), helsvenskar, helbulgarer (tolkar och assistenter), turkar och romer (bibelskoleelever, vakter och mamma) och på hotellet lite längre ner på gatan har vi två amerikanska gäster! I klassrummet sover en hel drös turk-killar, i vårt hus är varje säng full, och golven täckta med madrasser. I barnens rum huserar Martina (!!!) och hennes lille Lucas.

Så här på kvällningen är det fortfarande febril aktivitet i huset. Några städar undan efter kvällmaten, vi har precis satt mötesschemat inför premiärmötet imorgon, soundcheck planeras, i varje hörn står några och pratar och skrattar, turkisk musik spelas och det bloggas lite varstans..

Imorgon smäller det!! Ringde mina husförsamlingsledare för en stund sedan. En av dem har bjudit med sig sina muslimska kollegor från skofabriken där de jobbar. De tycker att det är pinsamt att ta gratisbussen som går från byns centrum, så de ska komma med lokalbussen istället. Det kommer att bli fullsatt på biografen imorgon!

Det är nästan så att man kan känna luften vibrera av spänning och f
örväntan. Imorrn kommer vi få se människor ta sina livs största beslut, sjuka kommer att bli friska, bundna kommer att bli fria, vi kommer få se människors liv bli förvandlade av Gud!

Imorgon är det festival!!







.. och så hann jag färga håret idag också.. =) Tack Annelie!

4 kommentarer:

  1. åh,,,, va kul de skulle va o vara med!! ska tänka på o be för er!! att gå me HAN då är ALLT möjligt!!! sitter vid köksbordet o läser o är spänd o förväntansfull på o läsa nyheter om hur de går :D
    blessings till 1000

    kramar linnea

    (läser en bok nu som är SÅ bra!! "på jakt efter Gud" med tommy tenney.. är att rekommendera om du inte läst den o vill/har tid att läsa nåt) :D

    SvaraRadera
  2. Du skall ha en underbar festival!! Tack Jesus! Jag är så stolt över dig :) Puss puss min syster :)

    SvaraRadera
  3. Önskar er allt av glädje och framgång vad gäller festivalen. Skall bli intressant att läsa om vad som händer.
    Leif G.

    SvaraRadera
  4. Coolt med festival ju! Vore hur sjysst som helst att vara med där nere och hjälpa till nu, men nu är det väldigt nära till att vi blir fler i vår familj, bara ett par veckor kvar... spännande!
    Hoppas allt funkar som det ska och att många blir påverkade av vår Herre! God Bless
    Kramar från Tobias och Emma

    SvaraRadera