fredag 26 juni 2009

Reklaminspelning!

Är det festival så är det. Ska man vinna en stad så ska man! Så vad gör vi då? Jo, smäller upp en radioreklam på RadioEdno (RadioEtt typ..) som är den "hippaste" kanalen i stan. Så idag byggde vi en alldeles fungerande studio här på kontoret (tack Samuel och Filip!) baxade in Janco (andrepastor och tolk) i studion och lekte proffsljudtekniker! Kul var det, och bra blev det! Sedan tjänade "studion" väldigt bra som koja i barnens rum! Kolla in Leons frisyr!! Cooling!

Sen har jag ju hängt med grabbarna Zuniga hela dan också, asså det finns inga skönare lirare att vara med!! De är sååå roliga! Vi köpte en liten båt och drog till poolen i förmiddags, så nu är det trötta små hjältar som snart ska städa sitt rum och gå och lägga sig. Minstingen Leon slocknade för en halvtimma sen, helt slut efter dagens äventyr.


Funderar på att titta på "Hitch" när grabbarna somnat, jag diggar den filmen! Det värsta är att jag blir så blödig och bara längtar efter att prinsen på den vita hästen ska komma, snart!!

1 kommentar:

  1. HEJ MAria! läser din blogg! blir så sjukt inspirerad! kul maria! fortsätt!

    SvaraRadera